Връщане на продукт

  Начало / Връщане на продукт
  Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, клиента има право да се откаже от получената стока в срок от 14 работни дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.
   
  За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително УСЛОВИЕ е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката, както и придружени с касов бон. Продуктите трябва да отговарят задължително на вида, в който Потребителя/Клиента ги е получил. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
   
  При връщане на закупена стока по желание на Потребителя/Клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи за изпращането и застраховката са за сметка на клиента и не се възстановяват.
   
  Артикули, които са монтирани и изпробвани на автомобили, не подлежат на връщане или замяна!!!
   
  При необходимост от връщане на платени по банков път стоки, то „Мотомекс” ООД ще възстанови на Потребителя/Клиента заплатените от него суми не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която Потребителят/Клиентът е упражнил правото си да се откаже от стоката.